Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 491709

Mikrobiološka čistoća ruku uposlenih u restoranima zatvorenog tipa


Benito Račić
Mikrobiološka čistoća ruku uposlenih u restoranima zatvorenog tipa, 1993., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 491709 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Mikrobiološka čistoća ruku uposlenih u restoranima zatvorenog tipa

Autori
Benito Račić

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Veterinarski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
21.09

Godina
1993

Stranica
20

Mentor
Njari , Bela

Ključne riječi
mikrobiološka čistoća ruku; restorani zatvorenog tipa

Sažetak
Mikrobiološka kontrola je značajan dio programa hig.mjera koje se provode u proizvodnji gotovih jela.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Bela Njari (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Benito Račić
Mikrobiološka čistoća ruku uposlenih u restoranima zatvorenog tipa, 1993., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
Benito Račić (1993) 'Mikrobiološka čistoća ruku uposlenih u restoranima zatvorenog tipa', diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, year = {1993}, pages = {20}, keywords = {mikrobiolo\v{s}ka \v{c}isto\'{c}a ruku, restorani zatvorenog tipa}, title = {Mikrobiolo\v{s}ka \v{c}isto\'{c}a ruku uposlenih u restoranima zatvorenog tipa}, keyword = {mikrobiolo\v{s}ka \v{c}isto\'{c}a ruku, restorani zatvorenog tipa}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, year = {1993}, pages = {20}, keywords = {mikrobiolo\v{s}ka \v{c}isto\'{c}a ruku, restorani zatvorenog tipa}, title = {Mikrobiolo\v{s}ka \v{c}isto\'{c}a ruku uposlenih u restoranima zatvorenog tipa}, keyword = {mikrobiolo\v{s}ka \v{c}isto\'{c}a ruku, restorani zatvorenog tipa}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font