Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 484267

Ovisnost nekih klaoničkih i tehnoloških osobina mesa o sastavu obroka u tovljenih svinja


Kralik, Gordana; Krivošić, M.; Petričević, A.; Njari, Bela; Steiner, Z.
Ovisnost nekih klaoničkih i tehnoloških osobina mesa o sastavu obroka u tovljenih svinja // Krmiva, 24 (1982), 2; 30-33 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, znanstveni)


CROSBI ID: 484267 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Ovisnost nekih klaoničkih i tehnoloških osobina mesa o sastavu obroka u tovljenih svinja
(The dependence of some offal and technological characteristics of the composition of meat meal in fattening pigs)

Autori
Kralik, Gordana ; Krivošić, M. ; Petričević, A. ; Njari, Bela ; Steiner, Z.

Izvornik
Krmiva (0023-4850) 24 (1982), 2; 30-33

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, pregledni rad, znanstveni

Ključne riječi
klaoonička i tehnološka osobina mesa; tovljene svinje
(offal and technological characteristics; fattening pigs)

Sažetak
U radu su prikazani rezultati istraživanja utjecaja različitih sastava obroka na kakvoću polovica u smislu odnosa različitih vrsta tkiva(mesnatost), te fizikalno-kemijska svojstva mesa svinja.Rad ima znanstveni doprinos poznavanja utjecja obroka na kakvoću mesa, te može poslužiti za poboljšanje uzgoja svinja.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Bela Njari (autor)

Avatar Url Gordana Kralik (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Kralik, Gordana; Krivošić, M.; Petričević, A.; Njari, Bela; Steiner, Z.
Ovisnost nekih klaoničkih i tehnoloških osobina mesa o sastavu obroka u tovljenih svinja // Krmiva, 24 (1982), 2; 30-33 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, znanstveni)
Kralik, G., Krivošić, M., Petričević, A., Njari, B. & Steiner, Z. (1982) Ovisnost nekih klaoničkih i tehnoloških osobina mesa o sastavu obroka u tovljenih svinja. Krmiva, 24 (2), 30-33.
@article{article, author = {Kralik, Gordana and Krivo\v{s}i\'{c}, M. and Petri\v{c}evi\'{c}, A. and Njari, Bela and Steiner, Z.}, year = {1982}, pages = {30-33}, keywords = {klaooni\v{c}ka i tehnolo\v{s}ka osobina mesa, tovljene svinje}, journal = {Krmiva}, volume = {24}, number = {2}, issn = {0023-4850}, title = {Ovisnost nekih klaoni\v{c}kih i tehnolo\v{s}kih osobina mesa o sastavu obroka u tovljenih svinja}, keyword = {klaooni\v{c}ka i tehnolo\v{s}ka osobina mesa, tovljene svinje} }
@article{article, author = {Kralik, Gordana and Krivo\v{s}i\'{c}, M. and Petri\v{c}evi\'{c}, A. and Njari, Bela and Steiner, Z.}, year = {1982}, pages = {30-33}, keywords = {offal and technological characteristics, fattening pigs}, journal = {Krmiva}, volume = {24}, number = {2}, issn = {0023-4850}, title = {The dependence of some offal and technological characteristics of the composition of meat meal in fattening pigs}, keyword = {offal and technological characteristics, fattening pigs} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font