Pregled bibliografske jedinice broj: 483001
Utjecaj intenziteta bolesti na pekarsku kakvoću pšenice
Utjecaj intenziteta bolesti na pekarsku kakvoću pšenice, 2005., doktorska disertacija, Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Osijek
CROSBI ID: 483001 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj intenziteta bolesti na pekarsku kakvoću pšenice
(The effect of deaseaes on the Bread quality of wheat)
Autori
Samobor, Vesna
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, doktorska disertacija
Fakultet
Poljoprivredni fakultet u Osijeku
Mjesto
Osijek
Datum
28.07
Godina
2005
Stranica
131.
Mentor
Prof.dr.sc.Draženka Jurković
Neposredni voditelj
Jošt, Marijan
Ključne riječi
pšenica ; bolesti ; kakvoća
(wheat ; deaseases ; quality)
Sažetak
Kakvoća pšenice ovisi o sorti, klimatskim prilikama i otpornosti na bolesti.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Visoko gospodarsko učilište, Križevci