Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 482221

Upravljsnje sigurnošću hrane-HACCP sustav i ISO 22000:2005


Gajdić, Dušanka
Upravljsnje sigurnošću hrane-HACCP sustav i ISO 22000:2005 // Suvremena trgovina, 32 (2007), 2; 28-31 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)


CROSBI ID: 482221 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Upravljsnje sigurnošću hrane-HACCP sustav i ISO 22000:2005
(Food safety management-HACCP system and ISO 22000:2005)

Autori
Gajdić, Dušanka

Izvornik
Suvremena trgovina (1330-0180) 32 (2007), 2; 28-31

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni

Ključne riječi
sigurnost hrane ; HACCP sustav ; ISO
(food safety ; HACCP system ; ISO)

Sažetak
Glavni cilj implementacije HACCP sustava i ISO normi je zaštita života i zdravlja ljudi te implementacija tih normi u prehrambenim poduzećima što je bitan preduvjet izvoza prehrambenih proizvoda.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Ekonomija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Visoko gospodarsko učilište, Križevci

Profili:

Avatar Url Dušanka Gajdić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Gajdić, Dušanka
Upravljsnje sigurnošću hrane-HACCP sustav i ISO 22000:2005 // Suvremena trgovina, 32 (2007), 2; 28-31 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
Gajdić, D. (2007) Upravljsnje sigurnošću hrane-HACCP sustav i ISO 22000:2005. Suvremena trgovina, 32 (2), 28-31.
@article{article, author = {Gajdi\'{c}, Du\v{s}anka}, year = {2007}, pages = {28-31}, keywords = {sigurnost hrane, HACCP sustav, ISO}, journal = {Suvremena trgovina}, volume = {32}, number = {2}, issn = {1330-0180}, title = {Upravljsnje sigurno\v{s}\'{c}u hrane-HACCP sustav i ISO 22000:2005}, keyword = {sigurnost hrane, HACCP sustav, ISO} }
@article{article, author = {Gajdi\'{c}, Du\v{s}anka}, year = {2007}, pages = {28-31}, keywords = {food safety, HACCP system, ISO}, journal = {Suvremena trgovina}, volume = {32}, number = {2}, issn = {1330-0180}, title = {Food safety management-HACCP system and ISO 22000:2005}, keyword = {food safety, HACCP system, ISO} }

Uključenost u ostale bibliografske baze podataka::


  • Journal of Economic Literature





Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font