Pregled bibliografske jedinice broj: 482221
Upravljsnje sigurnošću hrane-HACCP sustav i ISO 22000:2005
Upravljsnje sigurnošću hrane-HACCP sustav i ISO 22000:2005 // Suvremena trgovina, 32 (2007), 2; 28-31 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
CROSBI ID: 482221 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Upravljsnje sigurnošću hrane-HACCP sustav i ISO 22000:2005
(Food safety management-HACCP system and ISO 22000:2005)
Autori
Gajdić, Dušanka
Izvornik
Suvremena trgovina (1330-0180) 32
(2007), 2;
28-31
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni
Ključne riječi
sigurnost hrane ; HACCP sustav ; ISO
(food safety ; HACCP system ; ISO)
Sažetak
Glavni cilj implementacije HACCP sustava i ISO normi je zaštita života i zdravlja ljudi te implementacija tih normi u prehrambenim poduzećima što je bitan preduvjet izvoza prehrambenih proizvoda.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Ekonomija
Citiraj ovu publikaciju:
Uključenost u ostale bibliografske baze podataka::
- Journal of Economic Literature