Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 478100

Utjecaj skladištenja na +4 C na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca


Matijašević, Marijana
Utjecaj skladištenja na +4 C na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca, 2009., diplomski rad, Medicinski fakultet, Rijeka


CROSBI ID: 478100 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj skladištenja na +4 C na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca
(Effect of low storage temperature on the sterol content and the composition of fatty acids of baker's yeast)

Autori
Matijašević, Marijana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Medicinski fakultet

Mjesto
Rijeka

Datum
01.06

Godina
2009

Stranica
49

Mentor
Blagović, Branka

Ključne riječi
pekarski kvasac; steroli; masne kiseline; kromatografija
(baker's yeast; sterols; fatty acids; chromatography)

Sažetak
A

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Biotehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
108151

Ustanove:
Medicinski fakultet, Rijeka

Profili:

Avatar Url Branka Blagović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Matijašević, Marijana
Utjecaj skladištenja na +4 C na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca, 2009., diplomski rad, Medicinski fakultet, Rijeka
Matijašević, M. (2009) 'Utjecaj skladištenja na +4 C na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca', diplomski rad, Medicinski fakultet, Rijeka.
@phdthesis{phdthesis, author = {Matija\v{s}evi\'{c}, Marijana}, year = {2009}, pages = {49}, keywords = {pekarski kvasac, steroli, masne kiseline, kromatografija}, title = {Utjecaj skladi\v{s}tenja na +4 C na sadr\v{z}aj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca}, keyword = {pekarski kvasac, steroli, masne kiseline, kromatografija}, publisherplace = {Rijeka} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Matija\v{s}evi\'{c}, Marijana}, year = {2009}, pages = {49}, keywords = {baker's yeast, sterols, fatty acids, chromatography}, title = {Effect of low storage temperature on the sterol content and the composition of fatty acids of baker's yeast}, keyword = {baker's yeast, sterols, fatty acids, chromatography}, publisherplace = {Rijeka} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font