Pregled bibliografske jedinice broj: 478100
Utjecaj skladištenja na +4 C na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca
Utjecaj skladištenja na +4 C na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca, 2009., diplomski rad, Medicinski fakultet, Rijeka
CROSBI ID: 478100 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj skladištenja na +4 C na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca
(Effect of low storage temperature on the sterol content and the composition of fatty acids of baker's yeast)
Autori
Matijašević, Marijana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Medicinski fakultet
Mjesto
Rijeka
Datum
01.06
Godina
2009
Stranica
49
Mentor
Blagović, Branka
Ključne riječi
pekarski kvasac; steroli; masne kiseline; kromatografija
(baker's yeast; sterols; fatty acids; chromatography)
Sažetak
A
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Biotehnologija
POVEZANOST RADA