Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 459297

Praćenje promjene udjela ukupnih fenola i sposobnosti kelatiranja tijekom procesa proizvodnje crnog vina 'Babica''


Filipin, Ivan
Praćenje promjene udjela ukupnih fenola i sposobnosti kelatiranja tijekom procesa proizvodnje crnog vina 'Babica'', 2009., diplomski rad, preddiplomski, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split


CROSBI ID: 459297 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Praćenje promjene udjela ukupnih fenola i sposobnosti kelatiranja tijekom procesa proizvodnje crnog vina 'Babica''
(The changes in the total phenol content and chelating ability during red wine "Babica" production)

Autori
Filipin, Ivan

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski

Fakultet
Kemijsko-tehnološki fakultet

Mjesto
Split

Datum
20.10

Godina
2009

Stranica
38

Mentor
Katalinić, Višnja

Neposredni voditelj
Skroza, Danijela

Ključne riječi
fenolni; sposobnost kelatiranja; proizvodnja crnog vina; sorta Babica
(phenols; chelating ability; red wine production; Babic variety)

Sažetak
Praćene su promjene udjela ukupnih fenola i sposobnosti kelatiranja Fe (II) iona tijekom procesa proizvodnje crnog vina od grožđa sorte Babica.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
011-2160547-2226 - Prirodni izvori resveratrola i njegov sinergijski učinak s drugim polifenolima (Katalinić, Višnja, MZOS ) ( CroRIS)

Ustanove:
Kemijsko-tehnološki fakultet, Split

Profili:

Avatar Url Danijela Skroza (mentor)

Avatar Url Višnja Katalinić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Filipin, Ivan
Praćenje promjene udjela ukupnih fenola i sposobnosti kelatiranja tijekom procesa proizvodnje crnog vina 'Babica'', 2009., diplomski rad, preddiplomski, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split
Filipin, I. (2009) 'Praćenje promjene udjela ukupnih fenola i sposobnosti kelatiranja tijekom procesa proizvodnje crnog vina 'Babica''', diplomski rad, preddiplomski, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split.
@phdthesis{phdthesis, author = {Filipin, Ivan}, year = {2009}, pages = {38}, keywords = {fenolni, sposobnost kelatiranja, proizvodnja crnog vina, sorta Babica}, title = {Pra\'{c}enje promjene udjela ukupnih fenola i sposobnosti kelatiranja tijekom procesa proizvodnje crnog vina 'Babica''}, keyword = {fenolni, sposobnost kelatiranja, proizvodnja crnog vina, sorta Babica}, publisherplace = {Split} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Filipin, Ivan}, year = {2009}, pages = {38}, keywords = {phenols, chelating ability, red wine production, Babic variety}, title = {The changes in the total phenol content and chelating ability during red wine "Babica" production}, keyword = {phenols, chelating ability, red wine production, Babic variety}, publisherplace = {Split} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font