Pregled bibliografske jedinice broj: 448424
Dostignuti nivo higijensko-sanitarnih uvjeta u ugostiteljskim objektima
Dostignuti nivo higijensko-sanitarnih uvjeta u ugostiteljskim objektima // Zbornik radova XXIX Naučnog sastanka mikrobiologa, epidemiologa i infektologa Jugoslavije / Karakašević, Bogdan (ur.).
Skopje: Zavod za zdravstvenu zaštitu, Skopje, 1988. str. 331-332 (predavanje, nije recenziran, cjeloviti rad (in extenso), ostalo)
CROSBI ID: 448424 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Dostignuti nivo higijensko-sanitarnih uvjeta u ugostiteljskim objektima
(Hygien-sanitary conditions in restaurants)
Autori
Bakašun, Vjekoslav ; Bokan, Šime ; Sablić, Aleksandar
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), ostalo
Izvornik
Zbornik radova XXIX Naučnog sastanka mikrobiologa, epidemiologa i infektologa Jugoslavije
/ Karakašević, Bogdan - Skopje : Zavod za zdravstvenu zaštitu, Skopje, 1988, 331-332
Skup
XXIX Naučni sastanak mikrobiologa, epidemiologa i infektologa Jugoslavije
Mjesto i datum
Pula, Hrvatska, 08.06.1987. - 14.06.1987
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
Sanitarno-higijenski uvjeti; Ugostiteljski objekti; Rijeka; Hrvatska
(Hygien-sanitary conditions; Restaurants; Rijeka; Croatia)
Sažetak
U radu su prikazani rezultati nadzora nad higijensko-sanitarnim uvjetima u objektima javne prehrane u turističkom mjestu za vrijeme održavanja međunarodnog takmičenja. Uzorci su uzimani kroz pet dana. Prvog dana nadzora bilo je 5% neispravnih da bi u petom danu već bilo 38% neispravnih nalaza.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita