Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 448424

Dostignuti nivo higijensko-sanitarnih uvjeta u ugostiteljskim objektima


Bakašun, Vjekoslav; Bokan, Šime; Sablić, Aleksandar
Dostignuti nivo higijensko-sanitarnih uvjeta u ugostiteljskim objektima // Zbornik radova XXIX Naučnog sastanka mikrobiologa, epidemiologa i infektologa Jugoslavije / Karakašević, Bogdan (ur.).
Skopje: Zavod za zdravstvenu zaštitu, Skopje, 1988. str. 331-332 (predavanje, nije recenziran, cjeloviti rad (in extenso), ostalo)


CROSBI ID: 448424 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Dostignuti nivo higijensko-sanitarnih uvjeta u ugostiteljskim objektima
(Hygien-sanitary conditions in restaurants)

Autori
Bakašun, Vjekoslav ; Bokan, Šime ; Sablić, Aleksandar

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), ostalo

Izvornik
Zbornik radova XXIX Naučnog sastanka mikrobiologa, epidemiologa i infektologa Jugoslavije / Karakašević, Bogdan - Skopje : Zavod za zdravstvenu zaštitu, Skopje, 1988, 331-332

Skup
XXIX Naučni sastanak mikrobiologa, epidemiologa i infektologa Jugoslavije

Mjesto i datum
Pula, Hrvatska, 08.06.1987. - 14.06.1987

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
Sanitarno-higijenski uvjeti; Ugostiteljski objekti; Rijeka; Hrvatska
(Hygien-sanitary conditions; Restaurants; Rijeka; Croatia)

Sažetak
U radu su prikazani rezultati nadzora nad higijensko-sanitarnim uvjetima u objektima javne prehrane u turističkom mjestu za vrijeme održavanja međunarodnog takmičenja. Uzorci su uzimani kroz pet dana. Prvog dana nadzora bilo je 5% neispravnih da bi u petom danu već bilo 38% neispravnih nalaza.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Vjekoslav Bakašun (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Bakašun, Vjekoslav; Bokan, Šime; Sablić, Aleksandar
Dostignuti nivo higijensko-sanitarnih uvjeta u ugostiteljskim objektima // Zbornik radova XXIX Naučnog sastanka mikrobiologa, epidemiologa i infektologa Jugoslavije / Karakašević, Bogdan (ur.).
Skopje: Zavod za zdravstvenu zaštitu, Skopje, 1988. str. 331-332 (predavanje, nije recenziran, cjeloviti rad (in extenso), ostalo)
Bakašun, V., Bokan, Š. & Sablić, A. (1988) Dostignuti nivo higijensko-sanitarnih uvjeta u ugostiteljskim objektima. U: Karakašević, B. (ur.)Zbornik radova XXIX Naučnog sastanka mikrobiologa, epidemiologa i infektologa Jugoslavije.
@article{article, author = {Baka\v{s}un, Vjekoslav and Bokan, \v{S}ime and Sabli\'{c}, Aleksandar}, editor = {Karaka\v{s}evi\'{c}, B.}, year = {1988}, pages = {331-332}, keywords = {Sanitarno-higijenski uvjeti, Ugostiteljski objekti, Rijeka, Hrvatska}, title = {Dostignuti nivo higijensko-sanitarnih uvjeta u ugostiteljskim objektima}, keyword = {Sanitarno-higijenski uvjeti, Ugostiteljski objekti, Rijeka, Hrvatska}, publisher = {Zavod za zdravstvenu za\v{s}titu, Skopje}, publisherplace = {Pula, Hrvatska} }
@article{article, author = {Baka\v{s}un, Vjekoslav and Bokan, \v{S}ime and Sabli\'{c}, Aleksandar}, editor = {Karaka\v{s}evi\'{c}, B.}, year = {1988}, pages = {331-332}, keywords = {Hygien-sanitary conditions, Restaurants, Rijeka, Croatia}, title = {Hygien-sanitary conditions in restaurants}, keyword = {Hygien-sanitary conditions, Restaurants, Rijeka, Croatia}, publisher = {Zavod za zdravstvenu za\v{s}titu, Skopje}, publisherplace = {Pula, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font