Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 444397

Alergeni u hrani


Mršić, Blanka
Alergeni u hrani, 2010., diplomski rad, Medicinski fakultet, Split


CROSBI ID: 444397 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Alergeni u hrani
(Food alergens)

Autori
Mršić, Blanka

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Medicinski fakultet

Mjesto
Split

Datum
15.02

Godina
2010

Stranica
104

Mentor
Katalinić, Višnja

Ključne riječi
alergeni u hranu
(food; elergens)

Sažetak
Opisani su najčešći alergeni u hrani. Istražena je učestalost alergijskih reakcija u ukupnoj populaciji pacijena po dobnim skupinama koji su se radi oblika kožnih reakcija (dermatitisa, egzema i urtikarije) obratili svojim liječnicima primarne zdravstvene zaštite.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita, Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
011-2160547-2226 - Prirodni izvori resveratrola i njegov sinergijski učinak s drugim polifenolima (Katalinić, Višnja, MZOS ) ( CroRIS)

Ustanove:
Kemijsko-tehnološki fakultet, Split,
Medicinski fakultet, Split

Profili:

Avatar Url Višnja Katalinić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Mršić, Blanka
Alergeni u hrani, 2010., diplomski rad, Medicinski fakultet, Split
Mršić, B. (2010) 'Alergeni u hrani', diplomski rad, Medicinski fakultet, Split.
@phdthesis{phdthesis, author = {Mr\v{s}i\'{c}, Blanka}, year = {2010}, pages = {104}, keywords = {alergeni u hranu}, title = {Alergeni u hrani}, keyword = {alergeni u hranu}, publisherplace = {Split} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Mr\v{s}i\'{c}, Blanka}, year = {2010}, pages = {104}, keywords = {food, elergens}, title = {Food alergens}, keyword = {food, elergens}, publisherplace = {Split} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font