Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 443740

HACCP Ribarska zadruga Komiža


Zamberlin, Šimun
HACCP Ribarska zadruga Komiža, 2001. (elaborat/studija).


CROSBI ID: 443740 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
HACCP Ribarska zadruga Komiža
(HACCP Fishery cooperative Komiza)

Autori
Zamberlin, Šimun

Izvornik
Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog ravoja. Arhiva.

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, elaborat/studija

Godina
2001

Ključne riječi
Ribolov; skladištenje ribe; HACCP
(Fishery; fish storage; HACCP)

Sažetak
Cilj ovog elaborate bio je ustanoviti opasnosti od kontaminacije morske ribe prilikom njenog ulova na ribarskim brodovima, pohrane i distribucije kupcima. Utvrđene su kritične kontrolne točke (CCP) i kontrolne točke (CP) na osnovu mogućih izvora kontaminacije. Također, u elaborate su ustanovljeni sustavi monitoringa i razina odgovornosti za svaku CCP i CP. Ustanovljen je i sanitacijski postupak (SSOP) da bi se osigurali čisti radni uvjeti.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Šimun Zamberlin (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Zamberlin, Šimun
HACCP Ribarska zadruga Komiža, 2001. (elaborat/studija).
Zamberlin, Š. (2001) HACCP Ribarska zadruga Komiža. Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog ravoja. Arhiva.. Elaborat/studija.
@unknown{unknown, author = {Zamberlin, \v{S}imun}, year = {2001}, keywords = {Ribolov, skladi\v{s}tenje ribe, HACCP}, title = {HACCP Ribarska zadruga Komi\v{z}a}, keyword = {Ribolov, skladi\v{s}tenje ribe, HACCP} }
@unknown{unknown, author = {Zamberlin, \v{S}imun}, year = {2001}, keywords = {Fishery, fish storage, HACCP}, title = {HACCP Fishery cooperative Komiza}, keyword = {Fishery, fish storage, HACCP} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font