Pregled bibliografske jedinice broj: 441668
Posebni oblici prehrane u ponudi hotela- osvrt na prehrambene navike i potrebe djece kao klijenata
Posebni oblici prehrane u ponudi hotela- osvrt na prehrambene navike i potrebe djece kao klijenata, 2009., diplomski rad, preddiplomski, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Opatija, Hrvatska
CROSBI ID: 441668 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Posebni oblici prehrane u ponudi hotela- osvrt na prehrambene navike i potrebe djece kao klijenata
(Special food offer for children based on the dietary habits and dietary needs of children as clients.)
Autori
Horvat, Anamarija
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija
Mjesto
Opatija, Hrvatska
Datum
01.06
Godina
2009
Stranica
56
Mentor
Krešić, Greta
Ključne riječi
djeca; prehrambene navike; odabir hrane; ugostiteljstvo
(children; dietary habits; food choices; catering)
Sažetak
Rad obrađuje i analizira rezultate empirijskog istraživanja faktora koji određuju odabir hrane i prehrambene navike djece. Dobiveni rezultati predstavljaju polazište za formiranje specijalnih oblika ponude hrane namijenjenih djeci.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
113-0000000-0548 - Prehrana i životne navike u očuvanju zdravlja (Mandić, Milena, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija
Profili:
Greta Krešić
(mentor)