Pregled bibliografske jedinice broj: 441663
Medietaranska prehrana kao trend u ugostiteljstvu
Medietaranska prehrana kao trend u ugostiteljstvu, 2009., diplomski rad, preddiplomski, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Opatija, Hrvatska
CROSBI ID: 441663 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Medietaranska prehrana kao trend u ugostiteljstvu
(Mediterranean diet as a trend in catering)
Autori
Kalčić, Ivana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija
Mjesto
Opatija, Hrvatska
Datum
01.06
Godina
2009
Stranica
55
Mentor
Krešić, Greta
Ključne riječi
mediteranska prehrana; ugostiteljstvo
(medieterranean diet; catering)
Sažetak
Rad iznosi značajke i specifičnosti mediteranske prehrane te načine na koje se taj prehrambeni trend može uklopiti i valorizirati u okviru ugostiteljske ponude.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
113-0000000-0548 - Prehrana i životne navike u očuvanju zdravlja (Mandić, Milena, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija
Profili:
Greta Krešić
(mentor)