Pregled bibliografske jedinice broj: 441642
Ponuda hrane u funkciji unapređenja zdravlja
Ponuda hrane u funkciji unapređenja zdravlja, 2009., diplomski rad, preddiplomski, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Opatija, Hrvatska
CROSBI ID: 441642 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Ponuda hrane u funkciji unapređenja zdravlja
(Health improvement function of food offer)
Autori
Tot, Ivana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija
Mjesto
Opatija, Hrvatska
Datum
01.06
Godina
2009
Stranica
44
Mentor
Krešić, Greta
Ključne riječi
prehrana; hrana; zdravlje; ugostiteljstvo
(nutrition; food; health; catering)
Sažetak
U vrijeme porasta brige za zdravlje, pojavljuje se sve veća osvještenost veze prehrane i zdravlja i među posjetiteljima ugostiteljskih objekata. U radu se naglašavaju mogućnosti formiranja ugostiteljske ponude prilagođene ovoj skupini gostiju.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
113-0000000-0548 - Prehrana i životne navike u očuvanju zdravlja (Mandić, Milena, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija
Profili:
Greta Krešić
(mentor)