Pregled bibliografske jedinice broj: 43683
Utjecaj polimernog ambalažnog materijala na kvalitetu nougat napolitanki tijekom skladištenja
Utjecaj polimernog ambalažnog materijala na kvalitetu nougat napolitanki tijekom skladištenja, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 43683 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj polimernog ambalažnog materijala na kvalitetu nougat napolitanki tijekom skladištenja
(Influence of Polymer Packaging Material on the Quality of Nougat Sweets During Storage)
Autori
LASOVIĆ, KATARINA
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
06.10
Godina
1999
Stranica
63
Mentor
Ciković, Nada
Ključne riječi
polimerni materijal; nougat napolitanke; skladištenje
(polimeric materials; nougat sweets; storage)
Sažetak
Ispitan je utjecaj polimernog ambalažnog materijala na održivost kvalitete nougat napolitanki tijekom skladištenja.
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058101
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Nada Ciković
(mentor)