Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 42641

Radni zadaci za vježbe iz Mikrobiologije hrane


Halt, Marija; Pavlović, Hrvoje
Radni zadaci za vježbe iz Mikrobiologije hrane / Halt, Marija (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek, 1999


CROSBI ID: 42641 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Radni zadaci za vježbe iz Mikrobiologije hrane
(Food microbiology - Training tasks)

Autori
Halt, Marija ; Pavlović, Hrvoje

Vrsta obrazovnog materijala
Ostalo (nedefinirano)

Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek

Grad
Osijek

Godina
1999

Stranica
20

Ključne riječi
mikrobiologija hrane
(food microbiology)

Sažetak
Radni zadaci za vježbe iz Mikrobiologije hrane

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
113005

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Marija Halt (autor)

Avatar Url Hrvoje Pavlović (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Halt, Marija; Pavlović, Hrvoje
Radni zadaci za vježbe iz Mikrobiologije hrane / Halt, Marija (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek, 1999
Halt, M. (ur.) (1999) Radni zadaci za vježbe iz Mikrobiologije hrane. Osijek. Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek.
@unknown{unknown, author = {Halt, Marija and Pavlovi\'{c}, Hrvoje}, editor = {Halt, M.}, year = {1999}, pages = {20}, keywords = {mikrobiologija hrane}, title = {Radni zadaci za vje\v{z}be iz Mikrobiologije hrane}, keyword = {mikrobiologija hrane}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet, Osijek}, publisherplace = {Osijek} }
@unknown{unknown, author = {Halt, Marija and Pavlovi\'{c}, Hrvoje}, editor = {Halt, M.}, year = {1999}, pages = {20}, keywords = {food microbiology}, title = {Food microbiology - Training tasks}, keyword = {food microbiology}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet, Osijek}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font