Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 41821

Preživljevanje probiotičke bakterije Lactobacillus acidophillus, La-5 tijekom čuvanja fermentiranog kravljeg i kozjeg mlijeka


Nemet, Helena
Preživljevanje probiotičke bakterije Lactobacillus acidophillus, La-5 tijekom čuvanja fermentiranog kravljeg i kozjeg mlijeka, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 41821 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Preživljevanje probiotičke bakterije Lactobacillus acidophillus, La-5 tijekom čuvanja fermentiranog kravljeg i kozjeg mlijeka
(Surviving of probiotic bacteria Lactobacillus acidophillus, La-5 during storage)

Autori
Nemet, Helena

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
06.12

Godina
1999

Stranica
51

Mentor
Tratnik, Ljubica

Ključne riječi
kravlje i kozje mlijeko; Lactobacillus acidophillus; fermentacija; čuvanje
(cow's and goat's milk; Lactobacillus acidophillus; fermentation; storage)

Sažetak
Istražen je utjecaj čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda od kravljeg i kozjeg mlijeka s i bez dodatka mlijeka u prahu na preživljavanje probiotičke mikrobne kulture Lactobacillus acidophillus La-5 te na senzorske karakteristike i viskoznost proizvoda.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058501

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Ljubica Tratnik (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Nemet, Helena
Preživljevanje probiotičke bakterije Lactobacillus acidophillus, La-5 tijekom čuvanja fermentiranog kravljeg i kozjeg mlijeka, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Nemet, H. (1999) 'Preživljevanje probiotičke bakterije Lactobacillus acidophillus, La-5 tijekom čuvanja fermentiranog kravljeg i kozjeg mlijeka', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Nemet, Helena}, year = {1999}, pages = {51}, keywords = {kravlje i kozje mlijeko, Lactobacillus acidophillus, fermentacija, \v{c}uvanje}, title = {Pre\v{z}ivljevanje probioti\v{c}ke bakterije Lactobacillus acidophillus, La-5 tijekom \v{c}uvanja fermentiranog kravljeg i kozjeg mlijeka}, keyword = {kravlje i kozje mlijeko, Lactobacillus acidophillus, fermentacija, \v{c}uvanje}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Nemet, Helena}, year = {1999}, pages = {51}, keywords = {cow's and goat's milk, Lactobacillus acidophillus, fermentation, storage}, title = {Surviving of probiotic bacteria Lactobacillus acidophillus, La-5 during storage}, keyword = {cow's and goat's milk, Lactobacillus acidophillus, fermentation, storage}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font