Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 41810

Promjena arome jogurta od kravljeg i kozjeg mlijeka tijekom čuvanja


Babajko, Mateja
Promjena arome jogurta od kravljeg i kozjeg mlijeka tijekom čuvanja, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 41810 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Promjena arome jogurta od kravljeg i kozjeg mlijeka tijekom čuvanja
(Changes of aroma in yoghurt from cow's and goat's milk during storage)

Autori
Babajko, Mateja

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
06.07

Godina
1999

Stranica
75

Mentor
Tratnik, Ljubica

Ključne riječi
kravlje i kozje mlijko; aroma jogurta; čuvanje
(cow's and goat's milk; aroma of yoghurt; storage)

Sažetak
U radu je ispitana promjena udjela sastojaka arome, acetaldehida i diacetila, u jogurtu od kravljeg i kozjeg mlijeka sa ili bez dodatka mlijeka u prahu ili koncentrata proteina sirutke tijekom devet dana čuvanja pri temperaturi hladnjaka.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
058501

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Ljubica Tratnik (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Babajko, Mateja
Promjena arome jogurta od kravljeg i kozjeg mlijeka tijekom čuvanja, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Babajko, M. (1999) 'Promjena arome jogurta od kravljeg i kozjeg mlijeka tijekom čuvanja', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Babajko, Mateja}, year = {1999}, pages = {75}, keywords = {kravlje i kozje mlijko, aroma jogurta, \v{c}uvanje}, title = {Promjena arome jogurta od kravljeg i kozjeg mlijeka tijekom \v{c}uvanja}, keyword = {kravlje i kozje mlijko, aroma jogurta, \v{c}uvanje}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Babajko, Mateja}, year = {1999}, pages = {75}, keywords = {cow's and goat's milk, aroma of yoghurt, storage}, title = {Changes of aroma in yoghurt from cow's and goat's milk during storage}, keyword = {cow's and goat's milk, aroma of yoghurt, storage}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font