Pregled bibliografske jedinice broj: 4072
The physicochemical changes of spinach during processing into puree
The physicochemical changes of spinach during processing into puree // Minimal Processing of Foods / Congress Centre East Messe Cologne (ur.).
Köln: Elsevier, 1996. (poster, nije recenziran, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 4072 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
The physicochemical changes of spinach during processing into puree
Autori
Pospišil, Jasna ; Vrtovšnik, Gordana ; Palić, Angelina ; Dikanović-Lučan, Željka
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
Minimal Processing of Foods
/ Congress Centre East Messe Cologne - Köln : Elsevier, 1996
Skup
EFFoST,
Mjesto i datum
Köln, Njemačka, 06.11.1996. - 09.11.1996
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
physico-chemical changes; spinach; processing; pure
Izvorni jezik
Engleski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058101
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Željka Dikanović-Lučan
(autor)
Gordana Vrtovšnik
(autor)
Jasna Pospišil
(autor)
Angelina Palić
(autor)