Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 4070

Utjecaj aditiva u foliji od polietilena na kakvoću rezane mrkve tijekom skladištenja


Lukin, Vera
Utjecaj aditiva u foliji od polietilena na kakvoću rezane mrkve tijekom skladištenja, diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb


CROSBI ID: 4070 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj aditiva u foliji od polietilena na kakvoću rezane mrkve tijekom skladištenja
(Effect of additive in the polyethylene foil on the quality of shredded carrots during storage)

Autori
Lukin, Vera

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki

Mjesto
Zagreb

Datum
Podatak o recenziji nije dostupan

Stranica
78

Mentor
Pospišil, Jasna

Ključne riječi
mrkva; ukupni karotenoidi; senzorska analiza; mikrobiološki sastav; propusnost folije
(carrot; total carotenoids; sensoric evaluation; microbiology; foil permeability)

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Jasna Pospišil (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Lukin, Vera
Utjecaj aditiva u foliji od polietilena na kakvoću rezane mrkve tijekom skladištenja, diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
Lukin, V. 'Utjecaj aditiva u foliji od polietilena na kakvoću rezane mrkve tijekom skladištenja', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Lukin, Vera}, pages = {78}, keywords = {mrkva, ukupni karotenoidi, senzorska analiza, mikrobiolo\v{s}ki sastav, propusnost folije}, title = {Utjecaj aditiva u foliji od polietilena na kakvo\'{c}u rezane mrkve tijekom skladi\v{s}tenja}, keyword = {mrkva, ukupni karotenoidi, senzorska analiza, mikrobiolo\v{s}ki sastav, propusnost folije}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Lukin, Vera}, pages = {78}, keywords = {carrot, total carotenoids, sensoric evaluation, microbiology, foil permeability}, title = {Effect of additive in the polyethylene foil on the quality of shredded carrots during storage}, keyword = {carrot, total carotenoids, sensoric evaluation, microbiology, foil permeability}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font