Pregled bibliografske jedinice broj: 4070
Utjecaj aditiva u foliji od polietilena na kakvoću rezane mrkve tijekom skladištenja
Utjecaj aditiva u foliji od polietilena na kakvoću rezane mrkve tijekom skladištenja, diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
CROSBI ID: 4070 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj aditiva u foliji od polietilena na kakvoću rezane mrkve tijekom skladištenja
(Effect of additive in the polyethylene foil on the quality of shredded carrots during storage)
Autori
Lukin, Vera
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki
Mjesto
Zagreb
Datum
Podatak o recenziji nije dostupan
Stranica
78
Mentor
Pospišil, Jasna
Ključne riječi
mrkva; ukupni karotenoidi; senzorska analiza; mikrobiološki sastav; propusnost folije
(carrot; total carotenoids; sensoric evaluation; microbiology; foil permeability)
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058101
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Jasna Pospišil
(mentor)