Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 4068

Stabilnost boje i peroksidazna aktivnost u plodu crven paprike tijekom zamrzavanja i skladištenja


Cvetković, Latinka
Stabilnost boje i peroksidazna aktivnost u plodu crven paprike tijekom zamrzavanja i skladištenja, diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb


CROSBI ID: 4068 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Stabilnost boje i peroksidazna aktivnost u plodu crven paprike tijekom zamrzavanja i skladištenja
(Color stability and peroxidase activity in red pepper during freezing and storage)

Autori
Cvetković, Latinka

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki

Mjesto
Zagreb

Datum
Podatak o recenziji nije dostupan

Stranica
58

Mentor
Pospišil, Jasna

Ključne riječi
crvena paprika; boja; peroksidazna aktivnost; zamrzavanje skladištenje
(red pepper; peroxidase activity; color; freezing; storage)

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Jasna Pospišil (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Cvetković, Latinka
Stabilnost boje i peroksidazna aktivnost u plodu crven paprike tijekom zamrzavanja i skladištenja, diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
Cvetković, L. 'Stabilnost boje i peroksidazna aktivnost u plodu crven paprike tijekom zamrzavanja i skladištenja', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Cvetkovi\'{c}, Latinka}, pages = {58}, keywords = {crvena paprika, boja, peroksidazna aktivnost, zamrzavanje skladi\v{s}tenje}, title = {Stabilnost boje i peroksidazna aktivnost u plodu crven paprike tijekom zamrzavanja i skladi\v{s}tenja}, keyword = {crvena paprika, boja, peroksidazna aktivnost, zamrzavanje skladi\v{s}tenje}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Cvetkovi\'{c}, Latinka}, pages = {58}, keywords = {red pepper, peroxidase activity, color, freezing, storage}, title = {Color stability and peroxidase activity in red pepper during freezing and storage}, keyword = {red pepper, peroxidase activity, color, freezing, storage}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font