Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 4067

Promjene boje i peroksidazne aktivnosti u patlidžanu tijekom zamrzavanja i skladištenja


Matin, Slađana
Promjene boje i peroksidazne aktivnosti u patlidžanu tijekom zamrzavanja i skladištenja, diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb


CROSBI ID: 4067 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Promjene boje i peroksidazne aktivnosti u patlidžanu tijekom zamrzavanja i skladištenja
(Color and peroxidase activity changes in eggplant during freezing and storage)

Autori
Matin, Slađana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki

Mjesto
Zagreb

Datum
Podatak o recenziji nije dostupan

Stranica
59

Mentor
Pospišil, Jasna

Ključne riječi
patlidžan; peroksidazna aktivnost; ukupna boja; zamrzavanje skladištenje
(eggplant; total color; peroxidase activity; freezing; storage)

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Jasna Pospišil (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Matin, Slađana
Promjene boje i peroksidazne aktivnosti u patlidžanu tijekom zamrzavanja i skladištenja, diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
Matin, S. 'Promjene boje i peroksidazne aktivnosti u patlidžanu tijekom zamrzavanja i skladištenja', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Matin, Sla\djana}, pages = {59}, keywords = {patlid\v{z}an, peroksidazna aktivnost, ukupna boja, zamrzavanje skladi\v{s}tenje}, title = {Promjene boje i peroksidazne aktivnosti u patlid\v{z}anu tijekom zamrzavanja i skladi\v{s}tenja}, keyword = {patlid\v{z}an, peroksidazna aktivnost, ukupna boja, zamrzavanje skladi\v{s}tenje}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Matin, Sla\djana}, pages = {59}, keywords = {eggplant, total color, peroxidase activity, freezing, storage}, title = {Color and peroxidase activity changes in eggplant during freezing and storage}, keyword = {eggplant, total color, peroxidase activity, freezing, storage}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font