Pregled bibliografske jedinice broj: 4067
Promjene boje i peroksidazne aktivnosti u patlidžanu tijekom zamrzavanja i skladištenja
Promjene boje i peroksidazne aktivnosti u patlidžanu tijekom zamrzavanja i skladištenja, diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
CROSBI ID: 4067 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Promjene boje i peroksidazne aktivnosti u patlidžanu tijekom zamrzavanja i skladištenja
(Color and peroxidase activity changes in eggplant during freezing and storage)
Autori
Matin, Slađana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki
Mjesto
Zagreb
Datum
Podatak o recenziji nije dostupan
Stranica
59
Mentor
Pospišil, Jasna
Ključne riječi
patlidžan; peroksidazna aktivnost; ukupna boja; zamrzavanje skladištenje
(eggplant; total color; peroxidase activity; freezing; storage)
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058101
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Jasna Pospišil
(mentor)