Pregled bibliografske jedinice broj: 4062
Utjecaj šampinjona i začina u salamuri na koroziju kositra
Utjecaj šampinjona i začina u salamuri na koroziju kositra, diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
CROSBI ID: 4062 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj šampinjona i začina u salamuri na koroziju kositra
(Influence of fungi and spices in brine on tin corrosion)
Autori
Tadijal, Marija
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki
Mjesto
Zagreb
Datum
03.10
Stranica
99
Mentor
Berković,Katarina
Ključne riječi
šampinjoni; začini; salamura; korozija; kositar
(fungi; spices; brine; corrosion; tin)
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058101
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Katarina Berković
(mentor)