Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 4062

Utjecaj šampinjona i začina u salamuri na koroziju kositra


Tadijal, Marija
Utjecaj šampinjona i začina u salamuri na koroziju kositra, diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb


CROSBI ID: 4062 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj šampinjona i začina u salamuri na koroziju kositra
(Influence of fungi and spices in brine on tin corrosion)

Autori
Tadijal, Marija

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki

Mjesto
Zagreb

Datum
03.10

Stranica
99

Mentor
Berković,Katarina

Ključne riječi
šampinjoni; začini; salamura; korozija; kositar
(fungi; spices; brine; corrosion; tin)

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Katarina Berković (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Tadijal, Marija
Utjecaj šampinjona i začina u salamuri na koroziju kositra, diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
Tadijal, M. 'Utjecaj šampinjona i začina u salamuri na koroziju kositra', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Tadijal, Marija}, pages = {99}, keywords = {\v{s}ampinjoni, za\v{c}ini, salamura, korozija, kositar}, title = {Utjecaj \v{s}ampinjona i za\v{c}ina u salamuri na koroziju kositra}, keyword = {\v{s}ampinjoni, za\v{c}ini, salamura, korozija, kositar}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Tadijal, Marija}, pages = {99}, keywords = {fungi, spices, brine, corrosion, tin}, title = {Influence of fungi and spices in brine on tin corrosion}, keyword = {fungi, spices, brine, corrosion, tin}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font