Pregled bibliografske jedinice broj: 405927
Od zrna i klasa do kruha i kolača
Od zrna i klasa do kruha i kolača // Međunarodni znanstveni skup „ Gospodarstvo Podravine“
Koprivnica, Hrvatska, 2008. (predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)
CROSBI ID: 405927 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Od zrna i klasa do kruha i kolača
(From the grain and spike to the bread and cake)
Autori
Kolar, Mira
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, stručni
Skup
Međunarodni znanstveni skup „ Gospodarstvo Podravine“
Mjesto i datum
Koprivnica, Hrvatska, 04.12.2008. - 05.12.2008
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
prehrana; tradicija
(nourishment; tradition)
Sažetak
Prikazana je podravska tradicija proizvodnje žita, njegove prerade i korištenja u prehrani.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Povijest
POVEZANOST RADA
Projekti:
252-0190613-2624 - Oblikovanje hrvatskog kulturnog i socijalnog identiteta 1900.-1990. (Leček, Suzana, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Hrvatski institut za povijest, podružnica Slavonski Brod
Profili:
Mira Kolar
(autor)