Pregled bibliografske jedinice broj: 4058
Ispitivanja korozije kositra u salamuri za konzerviranje gljiva uz dodatak začina
Ispitivanja korozije kositra u salamuri za konzerviranje gljiva uz dodatak začina, diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
CROSBI ID: 4058 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Ispitivanja korozije kositra u salamuri za konzerviranje gljiva uz dodatak začina
(Investigation of tin corrosion in brine aimed for fungi preservation with addition of spices)
Autori
Sukačić, Ivana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki
Mjesto
Zagreb
Datum
22.04
Stranica
69
Mentor
Berković,Katarina
Ključne riječi
korozija; kositar; salamura; konzerviranje; začini
(corrosion; tin; brine; preservation; spices)
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058101
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Katarina Berković
(mentor)