Pregled bibliografske jedinice broj: 4054
Fizikalno-kemijske promjene dehidratirane dječje hrane na osnovi voća tijekom skladištenja
Fizikalno-kemijske promjene dehidratirane dječje hrane na osnovi voća tijekom skladištenja, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 4054 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Fizikalno-kemijske promjene dehidratirane dječje hrane na osnovi voća tijekom skladištenja
(Physico-chemical changes of dehydrated baby food based on friuit during storage)
Autori
Babić, Mira
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
12.12
Godina
1997
Stranica
37
Mentor
Ciković, Nada
Ključne riječi
fizikalno-kemijske promjene; dječja hrana; voće; skladištenje
(physico-chemical changes; baby food; fruit; storage)
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
Za potpuni bibliografski opis nedostaje *Sažetak na izvornom jeziku rada. (Admin)
POVEZANOST RADA
Projekti:
058101
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Nada Ciković
(mentor)