Pregled bibliografske jedinice broj: 399678
Planiranje prehrane za osobe sa alergijama ili intolerancijama na hranu
Planiranje prehrane za osobe sa alergijama ili intolerancijama na hranu, 2008., diplomski rad, preddiplomski, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Rijeka
CROSBI ID: 399678 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Planiranje prehrane za osobe sa alergijama ili intolerancijama na hranu
(Menu planning for people suffering from food allergies or intolerances)
Autori
Pavlaković, Ana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija
Mjesto
Rijeka
Datum
03.07
Godina
2008
Stranica
45
Mentor
Krešić, Greta
Ključne riječi
alergije; intolerancije; planiranje prehrane
(food alergies; food intolerances; menu planning)
Sažetak
Rad daje detaljan prikaz nastanka i vrsta alergija i intolerancija na hranu te prikazuje načela planiranje ponude hrane namijenjene osobana koje boluju od ovih bolesti.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
113-0000000-0548 - Prehrana i životne navike u očuvanju zdravlja (Mandić, Milena, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Greta Krešić
(mentor)