Pregled bibliografske jedinice broj: 399675
Važnost žitarica i prerađevina u prehrani mlađe odrasle populacije
Važnost žitarica i prerađevina u prehrani mlađe odrasle populacije, 2008., diplomski rad, preddiplomski, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Rijeka
CROSBI ID: 399675 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Važnost žitarica i prerađevina u prehrani mlađe odrasle populacije
(Importance of cereals and cereal-based products in the nutrition of younger adults population)
Autori
Magdić, Ines
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija
Mjesto
Rijeka
Datum
03.07
Godina
2008
Stranica
45
Mentor
Krešić, Greta
Ključne riječi
prehrambene navike; žitarice; odrasli
(dietary habits; cereals; adults)
Sažetak
Rad se temelji na rezultatima ankete provedene među mlađom odraslom populacijom. Podaci iz ankete odnose se na učestalost konzumiranja žitarice i njihovih prerađevina u okviru svakodnevne prehrane ove populacije.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
113-0000000-0548 - Prehrana i životne navike u očuvanju zdravlja (Mandić, Milena, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Greta Krešić
(mentor)