Pregled bibliografske jedinice broj: 399666
Nutritivne karakteristike meda i drugih pčelinjih proizvoda
Nutritivne karakteristike meda i drugih pčelinjih proizvoda, 2008., diplomski rad, preddiplomski, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Rijeka
CROSBI ID: 399666 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Nutritivne karakteristike meda i drugih pčelinjih proizvoda
(Nutritive value of honey and other honey-based products)
Autori
Salatić, Slaven
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija
Mjesto
Rijeka
Datum
03.07
Godina
2008
Stranica
42
Mentor
Krešić, Greta
Ključne riječi
med; prehrana; pčelinji proizvodi
(honey; nutrition; honey-based products)
Sažetak
Rad kroz logički povezana poglavlja opisuje nutritivne značajke meda i drugih pčelinjih proizvoda. Naglasak rada je na mogućnosti primjene ovih proizvoda u ugostiteljskoj djelatnosti.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Ekonomija
POVEZANOST RADA
Projekti:
113-0000000-0548 - Prehrana i životne navike u očuvanju zdravlja (Mandić, Milena, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija
Profili:
Greta Krešić
(mentor)