Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 394922

Sir


Tratnik, Ljubica
Sir, 2008. (natuknica u enciklopediji, leksikonu, rječniku i sl.).


CROSBI ID: 394922 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Sir
(Cheese)

Autori
Tratnik, Ljubica

Izvornik
Hrvatska enciklopedija

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, natuknica u enciklopediji, leksikonu, rječniku i sl.

Godina
2008

Ključne riječi
sir
(cheese)

Sažetak
Opisana je proizvodnja sira te njegove karakteristike. Poseban je naglasak stavljen na proizvodnju sira u Hrvatskoj.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
058-0000000-0443 - Slatki i fermentirani proizvodi na bazi sirutke i sojinog mlijeka

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Ljubica Tratnik (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Tratnik, Ljubica
Sir, 2008. (natuknica u enciklopediji, leksikonu, rječniku i sl.).
Tratnik, L. (2008) Sir. Hrvatska enciklopedija. Natuknica u enciklopediji, leksikonu, rječniku i sl..
@unknown{unknown, author = {Tratnik, Ljubica}, year = {2008}, keywords = {sir}, title = {Sir}, keyword = {sir} }
@unknown{unknown, author = {Tratnik, Ljubica}, year = {2008}, keywords = {cheese}, title = {Cheese}, keyword = {cheese} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font