Pregled bibliografske jedinice broj: 394922
Sir
Sir, 2008. (natuknica u enciklopediji, leksikonu, rječniku i sl.).
CROSBI ID: 394922 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Sir
(Cheese)
Autori
Tratnik, Ljubica
Izvornik
Hrvatska enciklopedija
Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, natuknica u enciklopediji, leksikonu, rječniku i sl.
Godina
2008
Ključne riječi
sir
(cheese)
Sažetak
Opisana je proizvodnja sira te njegove karakteristike. Poseban je naglasak stavljen na proizvodnju sira u Hrvatskoj.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
058-0000000-0443 - Slatki i fermentirani proizvodi na bazi sirutke i sojinog mlijeka
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Ljubica Tratnik
(autor)