Pregled bibliografske jedinice broj: 39365
Kemijski sastav i antioksidacijski učinak eteričnog ulja mravinca (Origanum vulgare L.)
Kemijski sastav i antioksidacijski učinak eteričnog ulja mravinca (Origanum vulgare L.), 1999., diplomski rad, Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu, Split
CROSBI ID: 39365 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Kemijski sastav i antioksidacijski učinak eteričnog ulja mravinca (Origanum vulgare L.)
(Chemical composition and antioxidant effect of essential oil of oregano (Origanum vulgare L.))
Autori
Bohanek, Stanislav
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu
Mjesto
Split
Datum
01.06
Godina
1999
Stranica
54
Mentor
Miloš, Mladen
Ključne riječi
eterično ulje; antioksidacijski učinak
(essential oil; antioxidant effect)
Sažetak
U ovom radu je ispitivan utjecaj eteričnog ulja mravinca na proces autooksidacije svinjske masti i suncokretova ulja.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA