Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 372035

Kemijska, bakteriološka i organoleptička svojstva voćnih napitaka od sirutke.


Jarc, Svetlana; Pfeifer, Klara; Hadžiosmanović, Mirza
Kemijska, bakteriološka i organoleptička svojstva voćnih napitaka od sirutke. // Mljekarstvo, 44 (1994), 189-196 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)


CROSBI ID: 372035 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Kemijska, bakteriološka i organoleptička svojstva voćnih napitaka od sirutke.
(Chemical, bacteriological and sensory quality indices of whey-fruit drinks.)

Autori
Jarc, Svetlana ; Pfeifer, Klara ; Hadžiosmanović, Mirza

Izvornik
Mljekarstvo (0026-704X) 44 (1994); 189-196

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni

Ključne riječi
sirutka; voćni napitci; kakvoća
(whey; fruit drinks; quality)

Sažetak
U radu su istražena mikrobiološka, kemijska i organoleptička svojstva voćnih napitaka od sirutke s hrvatskog tržišta.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Veterinarska medicina



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Klara Pfeifer (autor)

Avatar Url Mirza Hadžiosmanović (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Jarc, Svetlana; Pfeifer, Klara; Hadžiosmanović, Mirza
Kemijska, bakteriološka i organoleptička svojstva voćnih napitaka od sirutke. // Mljekarstvo, 44 (1994), 189-196 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
Jarc, S., Pfeifer, K. & Hadžiosmanović, M. (1994) Kemijska, bakteriološka i organoleptička svojstva voćnih napitaka od sirutke.. Mljekarstvo, 44, 189-196.
@article{article, author = {Jarc, Svetlana and Pfeifer, Klara and Had\v{z}iosmanovi\'{c}, Mirza}, year = {1994}, pages = {189-196}, keywords = {sirutka, vo\'{c}ni napitci, kakvo\'{c}a}, journal = {Mljekarstvo}, volume = {44}, issn = {0026-704X}, title = {Kemijska, bakteriolo\v{s}ka i organolepti\v{c}ka svojstva vo\'{c}nih napitaka od sirutke.}, keyword = {sirutka, vo\'{c}ni napitci, kakvo\'{c}a} }
@article{article, author = {Jarc, Svetlana and Pfeifer, Klara and Had\v{z}iosmanovi\'{c}, Mirza}, year = {1994}, pages = {189-196}, keywords = {whey, fruit drinks, quality}, journal = {Mljekarstvo}, volume = {44}, issn = {0026-704X}, title = {Chemical, bacteriological and sensory quality indices of whey-fruit drinks.}, keyword = {whey, fruit drinks, quality} }

Uključenost u ostale bibliografske baze podataka::


  • AGRICOLA
  • AGRIS International
  • CAB Abstracts
  • CA Search (Chemical Abstracts)
  • FSTA: Food Science and Technology Abstracts





Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font