Pregled bibliografske jedinice broj: 372035
Kemijska, bakteriološka i organoleptička svojstva voćnih napitaka od sirutke.
Kemijska, bakteriološka i organoleptička svojstva voćnih napitaka od sirutke. // Mljekarstvo, 44 (1994), 189-196 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
CROSBI ID: 372035 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Kemijska, bakteriološka i organoleptička svojstva voćnih napitaka od sirutke.
(Chemical, bacteriological and sensory quality indices of whey-fruit drinks.)
Autori
Jarc, Svetlana ; Pfeifer, Klara ; Hadžiosmanović, Mirza
Izvornik
Mljekarstvo (0026-704X) 44
(1994);
189-196
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni
Ključne riječi
sirutka; voćni napitci; kakvoća
(whey; fruit drinks; quality)
Sažetak
U radu su istražena mikrobiološka, kemijska i organoleptička svojstva voćnih napitaka od sirutke s hrvatskog tržišta.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Veterinarska medicina
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb
Citiraj ovu publikaciju:
Uključenost u ostale bibliografske baze podataka::
- AGRICOLA
- AGRIS International
- CAB Abstracts
- CA Search (Chemical Abstracts)
- FSTA: Food Science and Technology Abstracts