Pregled bibliografske jedinice broj: 371682
Dairy products industry: Quality requirements
Dairy products industry: Quality requirements // Quality control and requirements of food of animal origin / Polidori (ur.).
Rim: Organizacija za prehranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda (FAO), 1995. str. 92-97
CROSBI ID: 371682 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Dairy products industry: Quality requirements
Autori
Hadžiosmanović, Mirza
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Poglavlja u knjigama, znanstveni
Knjiga
Quality control and requirements of food of animal origin
Urednik/ci
Polidori
Izdavač
Organizacija za prehranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda (FAO)
Grad
Rim
Godina
1995
Raspon stranica
92-97
ISBN
978-953-6062-69-0
Ključne riječi
dairy industry, quality
Sažetak
This paper presents modern concepts in dairy control and requirements for quality of industrial dairy products.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Veterinarska medicina