Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 371669

Istraživanje mikrobiološke kakvoće mesa ovaca


Kadrija, Rustem
Istraživanje mikrobiološke kakvoće mesa ovaca, 1993., magistarski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 371669 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Istraživanje mikrobiološke kakvoće mesa ovaca
(Microbiological quality of sheep meat)

Autori
Kadrija, Rustem

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad

Fakultet
Veterinarski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
07.07

Godina
1993

Stranica
46

Mentor
Hadžiosmanović, Mirza

Ključne riječi
meso ovaca; kakvoća
(sheep meat; quality)

Sažetak
U radu je istražena kakvoća mesa ovaca s obzirom na mikrobiološke parametre i pripadajuće mikrobiološke rizike u proizvodnji mesa ovaca.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Veterinarska medicina



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Mirza Hadžiosmanović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Kadrija, Rustem
Istraživanje mikrobiološke kakvoće mesa ovaca, 1993., magistarski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
Kadrija, R. (1993) 'Istraživanje mikrobiološke kakvoće mesa ovaca', magistarski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Kadrija, Rustem}, year = {1993}, pages = {46}, keywords = {meso ovaca, kakvo\'{c}a}, title = {Istra\v{z}ivanje mikrobiolo\v{s}ke kakvo\'{c}e mesa ovaca}, keyword = {meso ovaca, kakvo\'{c}a}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Kadrija, Rustem}, year = {1993}, pages = {46}, keywords = {sheep meat, quality}, title = {Microbiological quality of sheep meat}, keyword = {sheep meat, quality}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font