Pregled bibliografske jedinice broj: 371669
Istraživanje mikrobiološke kakvoće mesa ovaca
Istraživanje mikrobiološke kakvoće mesa ovaca, 1993., magistarski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 371669 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Istraživanje mikrobiološke kakvoće mesa ovaca
(Microbiological quality of sheep meat)
Autori
Kadrija, Rustem
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad
Fakultet
Veterinarski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
07.07
Godina
1993
Stranica
46
Mentor
Hadžiosmanović, Mirza
Ključne riječi
meso ovaca; kakvoća
(sheep meat; quality)
Sažetak
U radu je istražena kakvoća mesa ovaca s obzirom na mikrobiološke parametre i pripadajuće mikrobiološke rizike u proizvodnji mesa ovaca.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Veterinarska medicina