Pregled bibliografske jedinice broj: 362541
Određivanje svježine ribe primjenom TVB-N metode
Određivanje svježine ribe primjenom TVB-N metode, 2008., diplomski rad, preddiplomski, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split
CROSBI ID: 362541 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Određivanje svježine ribe primjenom TVB-N metode
(Determination of the quality of fresh fish using TVB-N method)
Autori
Marija Novokmet
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Kemijsko-tehnološki fakultet
Mjesto
Split
Datum
16.07
Godina
2008
Stranica
45
Mentor
Katalinić, Višnja
Ključne riječi
svježa riba; TVB-N metoda
(fresh fish; TVB-N method)
Sažetak
Opisana je primjena i značaj TVB-N metode u određivanju kvalitete sježe ribe.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
011-2160547-2226 - Prirodni izvori resveratrola i njegov sinergijski učinak s drugim polifenolima (Katalinić, Višnja, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Kemijsko-tehnološki fakultet, Split
Profili:
Višnja Katalinić
(mentor)