Pregled bibliografske jedinice broj: 362408
Bacteriological quality of eatable organisms (mussel) from the sea of Split area
Bacteriological quality of eatable organisms (mussel) from the sea of Split area // 2. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / Lovrić, T. ; Grba, S. ; Tripalo, B. ; Konja, G. ; Štrucelj, D. ; Kniewald, Z. ; Glancer, M. ; Colić, I. ; Ježek, D. (ur.).
Zagreb: Savez hrvatskih društava za unapređenje prehrane, 1994. str. 160-161 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 362408 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Bacteriological quality of eatable organisms (mussel) from the sea of Split area
Autori
Krstulović, Nada ; Šolić, Mladen
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
2. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista
/ Lovrić, T. ; Grba, S. ; Tripalo, B. ; Konja, G. ; Štrucelj, D. ; Kniewald, Z. ; Glancer, M. ; Colić, I. ; Ježek, D. - Zagreb : Savez hrvatskih društava za unapređenje prehrane, 1994, 160-161
Skup
2. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista
Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 15.06.1994. - 17.06.1994
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
Mussel; bacteriological quality
Sažetak
Bacteriological quality of shellfish was analysed in the coastal sea of the Split town
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Biologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Institut za oceanografiju i ribarstvo, Split