Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 362408

Bacteriological quality of eatable organisms (mussel) from the sea of Split area


Krstulović, Nada; Šolić, Mladen
Bacteriological quality of eatable organisms (mussel) from the sea of Split area // 2. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / Lovrić, T. ; Grba, S. ; Tripalo, B. ; Konja, G. ; Štrucelj, D. ; Kniewald, Z. ; Glancer, M. ; Colić, I. ; Ježek, D. (ur.).
Zagreb: Savez hrvatskih društava za unapređenje prehrane, 1994. str. 160-161 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)


CROSBI ID: 362408 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Bacteriological quality of eatable organisms (mussel) from the sea of Split area

Autori
Krstulović, Nada ; Šolić, Mladen

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni

Izvornik
2. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / Lovrić, T. ; Grba, S. ; Tripalo, B. ; Konja, G. ; Štrucelj, D. ; Kniewald, Z. ; Glancer, M. ; Colić, I. ; Ježek, D. - Zagreb : Savez hrvatskih društava za unapređenje prehrane, 1994, 160-161

Skup
2. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista

Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 15.06.1994. - 17.06.1994

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija

Ključne riječi
Mussel; bacteriological quality

Sažetak
Bacteriological quality of shellfish was analysed in the coastal sea of the Split town

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Biologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Institut za oceanografiju i ribarstvo, Split

Profili:

Avatar Url Nada Krstulović (autor)

Avatar Url Mladen Šolić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Krstulović, Nada; Šolić, Mladen
Bacteriological quality of eatable organisms (mussel) from the sea of Split area // 2. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / Lovrić, T. ; Grba, S. ; Tripalo, B. ; Konja, G. ; Štrucelj, D. ; Kniewald, Z. ; Glancer, M. ; Colić, I. ; Ježek, D. (ur.).
Zagreb: Savez hrvatskih društava za unapređenje prehrane, 1994. str. 160-161 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)
Krstulović, N. & Šolić, M. (1994) Bacteriological quality of eatable organisms (mussel) from the sea of Split area. U: Lovrić, T., Grba, S., Tripalo, B., Konja, G., Štrucelj, D., Kniewald, Z., Glancer, M., Colić, I. & Ježek, D. (ur.)2. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista.
@article{article, author = {Krstulovi\'{c}, Nada and \v{S}oli\'{c}, Mladen}, year = {1994}, pages = {160-161}, keywords = {Mussel, bacteriological quality}, title = {Bacteriological quality of eatable organisms (mussel) from the sea of Split area}, keyword = {Mussel, bacteriological quality}, publisher = {Savez hrvatskih dru\v{s}tava za unapre\djenje prehrane}, publisherplace = {Zagreb, Hrvatska} }
@article{article, author = {Krstulovi\'{c}, Nada and \v{S}oli\'{c}, Mladen}, year = {1994}, pages = {160-161}, keywords = {Mussel, bacteriological quality}, title = {Bacteriological quality of eatable organisms (mussel) from the sea of Split area}, keyword = {Mussel, bacteriological quality}, publisher = {Savez hrvatskih dru\v{s}tava za unapre\djenje prehrane}, publisherplace = {Zagreb, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font