Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 362289

Utjecaj vremena i temperature pohrane na koncentraciju bakterije Escherichia coli u dagnji (Mytillus galloprovincialis)


Ordulj, Marin
Utjecaj vremena i temperature pohrane na koncentraciju bakterije Escherichia coli u dagnji (Mytillus galloprovincialis), 2005., diplomski rad, Sveučilišni centar za studije mora, Split


CROSBI ID: 362289 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj vremena i temperature pohrane na koncentraciju bakterije Escherichia coli u dagnji (Mytillus galloprovincialis)
(Effect of temperature and exposition time on the concentration of Escherichia coli in the mussel)

Autori
Ordulj, Marin

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Sveučilišni centar za studije mora

Mjesto
Split

Datum
12.12

Godina
2005

Stranica
42

Mentor
Šolić, Mladen

Ključne riječi
Escherichia coli; dagnja; temperatura; vrijeme pohrane
(Escherichia coli; mussel; temperature; deposit time)

Sažetak
U radu je istraživan utjecaj temperature i vremena pohrane na koncentraciju bakterije Escherichia coli u dagnji (Mytilus galloprovincialis)

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Biologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Institut za oceanografiju i ribarstvo, Split

Profili:

Avatar Url Marin Ordulj (autor)

Avatar Url Mladen Šolić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Ordulj, Marin
Utjecaj vremena i temperature pohrane na koncentraciju bakterije Escherichia coli u dagnji (Mytillus galloprovincialis), 2005., diplomski rad, Sveučilišni centar za studije mora, Split
Ordulj, M. (2005) 'Utjecaj vremena i temperature pohrane na koncentraciju bakterije Escherichia coli u dagnji (Mytillus galloprovincialis)', diplomski rad, Sveučilišni centar za studije mora, Split.
@phdthesis{phdthesis, author = {Ordulj, Marin}, year = {2005}, pages = {42}, keywords = {Escherichia coli, dagnja, temperatura, vrijeme pohrane}, title = {Utjecaj vremena i temperature pohrane na koncentraciju bakterije Escherichia coli u dagnji (Mytillus galloprovincialis)}, keyword = {Escherichia coli, dagnja, temperatura, vrijeme pohrane}, publisherplace = {Split} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Ordulj, Marin}, year = {2005}, pages = {42}, keywords = {Escherichia coli, mussel, temperature, deposit time}, title = {Effect of temperature and exposition time on the concentration of Escherichia coli in the mussel}, keyword = {Escherichia coli, mussel, temperature, deposit time}, publisherplace = {Split} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font