Pregled bibliografske jedinice broj: 362289
Utjecaj vremena i temperature pohrane na koncentraciju bakterije Escherichia coli u dagnji (Mytillus galloprovincialis)
Utjecaj vremena i temperature pohrane na koncentraciju bakterije Escherichia coli u dagnji (Mytillus galloprovincialis), 2005., diplomski rad, Sveučilišni centar za studije mora, Split
CROSBI ID: 362289 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj vremena i temperature pohrane na koncentraciju bakterije Escherichia coli u dagnji (Mytillus galloprovincialis)
(Effect of temperature and exposition time on the concentration of Escherichia coli in the mussel)
Autori
Ordulj, Marin
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Sveučilišni centar za studije mora
Mjesto
Split
Datum
12.12
Godina
2005
Stranica
42
Mentor
Šolić, Mladen
Ključne riječi
Escherichia coli; dagnja; temperatura; vrijeme pohrane
(Escherichia coli; mussel; temperature; deposit time)
Sažetak
U radu je istraživan utjecaj temperature i vremena pohrane na koncentraciju bakterije Escherichia coli u dagnji (Mytilus galloprovincialis)
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Biologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Institut za oceanografiju i ribarstvo, Split