Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 357160

Mikrobiološka kontrola svježe pakirane i uskladištene mliječne čokolade


Veseljak, Jasmina
Mikrobiološka kontrola svježe pakirane i uskladištene mliječne čokolade, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb


CROSBI ID: 357160 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Mikrobiološka kontrola svježe pakirane i uskladištene mliječne čokolade
(Microbial control of fresh packed and stored milk chocolate)

Autori
Veseljak, Jasmina

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki

Mjesto
Zagreb

Datum
03.05

Godina
2001

Stranica
66

Mentor
Delaš, Frane

Ključne riječi
mliječna čokolada; mikrobiološka kontrola; indikator mikroorganizmi; aktivitet vode
(milk chocolate; microbial control; indicator microorganisms; water activity)

Sažetak
Mliječna čokolada može postati neupotrebljiva za konzumiranje zbog pojave patogenih vrsta iz roda Salmonella, ali isto tako i zbog velikog broja drugih mikroorganizama (bakterija i plijesni).Stoga je potrebno provoditi kontrolu mikrobiološke kakvoće svježe pakirane Istražena je razlika mikrobiološke kakvoće svježe i skladištene pakirane mliječne čokolade. Dobiveni rezultati ukazuju da uočena promjena nije narušila mikrobiološku kakvoću uzoraka.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Frane Delaš (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Veseljak, Jasmina
Mikrobiološka kontrola svježe pakirane i uskladištene mliječne čokolade, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
Veseljak, J. (2001) 'Mikrobiološka kontrola svježe pakirane i uskladištene mliječne čokolade', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Veseljak, Jasmina}, year = {2001}, pages = {66}, keywords = {mlije\v{c}na \v{c}okolada, mikrobiolo\v{s}ka kontrola, indikator mikroorganizmi, aktivitet vode}, title = {Mikrobiolo\v{s}ka kontrola svje\v{z}e pakirane i uskladi\v{s}tene mlije\v{c}ne \v{c}okolade}, keyword = {mlije\v{c}na \v{c}okolada, mikrobiolo\v{s}ka kontrola, indikator mikroorganizmi, aktivitet vode}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Veseljak, Jasmina}, year = {2001}, pages = {66}, keywords = {milk chocolate, microbial control, indicator microorganisms, water activity}, title = {Microbial control of fresh packed and stored milk chocolate}, keyword = {milk chocolate, microbial control, indicator microorganisms, water activity}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font