Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 352980

Konzerviranje mrkve sušenjem


Lukačević, Ljiljana
Konzerviranje mrkve sušenjem, 1998., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 352980 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Konzerviranje mrkve sušenjem
(Conservation Carrot of Drying)

Autori
Lukačević, Ljiljana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Agronomski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
25.05

Godina
1998

Stranica
46

Mentor
Dobričević, Nadica

Ključne riječi
povrće; mrkva; sušenje
(vegetables; carrot; drying)

Sažetak
Sušenje je jedan od najznačajnijih postupaka konzerviranja povrća. Prema količini obrađene sirovine, mrkva zauzima značajno mijesto. Kvaliteta suhog proizvoda važna je jer se suha mrkva nalazi u različitim mješavinama koje dolaze kao dodaci u pripremi obroka.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Nadica Dobričević (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Lukačević, Ljiljana
Konzerviranje mrkve sušenjem, 1998., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
Lukačević, L. (1998) 'Konzerviranje mrkve sušenjem', diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Luka\v{c}evi\'{c}, Ljiljana}, year = {1998}, pages = {46}, keywords = {povr\'{c}e, mrkva, su\v{s}enje}, title = {Konzerviranje mrkve su\v{s}enjem}, keyword = {povr\'{c}e, mrkva, su\v{s}enje}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Luka\v{c}evi\'{c}, Ljiljana}, year = {1998}, pages = {46}, keywords = {vegetables, carrot, drying}, title = {Conservation Carrot of Drying}, keyword = {vegetables, carrot, drying}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font