Pregled bibliografske jedinice broj: 3468
Control and Supervision of Baker's Yeast Fermentation
Control and Supervision of Baker's Yeast Fermentation // Proceedings of KoREMA '96 41'st Annual Conference / Vukić, Zoran (ur.).
Opatija, Hrvatska: Hrvatsko društvo za komunikacije, računarstvo, elektroniku, mjerenja I automatiku (KoREMA), 1996. str. Vol.2, 87-90 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)
CROSBI ID: 3468 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Control and Supervision of Baker's Yeast Fermentation
Autori
Kunjašić, Gino ; Uzorinac, Ivo ; Perić, Nedjeljko ; Santro, Igor ; Cupec, Robert
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni
Izvornik
Proceedings of KoREMA '96 41'st Annual Conference
/ Vukić, Zoran - : Hrvatsko društvo za komunikacije, računarstvo, elektroniku, mjerenja I automatiku (KoREMA), 1996, Vol.2, 87-90
Skup
KoREMA
Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 18.09.1996. - 20.09.1996
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
baker's yeast; control and supervision system; programmable logic controller
Sažetak
The basic requirements placed on a baker's yeast fermentation control and supervision system are discussed. The proposed distributed control and supervision system relies on the use of programmable logic controllers and personal computers. In a pilot plant of industrial baker"s yeast fermentation the proposed control system yielded satisfactory performance indices.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Elektrotehnika