Pregled bibliografske jedinice broj: 344699
Proizvodnja kvalitetnog vina Babić
Proizvodnja kvalitetnog vina Babić, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 344699 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Proizvodnja kvalitetnog vina Babić
(Production of quality Babić wine)
Autori
Krnić, Sara
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
Podatak o recenziji nije dostupan
Godina
2000
Stranica
43
Mentor
Banović, Mara
Ključne riječi
vino Babić; fermentacija; vrionica; vinimatik
(Babić wine; fermentation; fermentor; vinimatic)
Sažetak
U ovom radu proizvedeno je kvalitetno vino Babić. Cilj rada je bio usporediti tijek fermentacije i kakvoću vina dobivenog fermentacijom u vinimatiku firme "Vaslin" s klasičnim postpkom u vrionici "Decaillet".
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
13/00