Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 343763

Utvrđivanje količine mesa u svinjskim polovicama na liniji klanja


Fabijanić, Boris
Utvrđivanje količine mesa u svinjskim polovicama na liniji klanja, 1992., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 343763 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utvrđivanje količine mesa u svinjskim polovicama na liniji klanja
(Assessment quantity of meat of half swine in slaughtering process)

Autori
Fabijanić, Boris

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Veterinarski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
28.02

Godina
1992

Stranica
33

Mentor
Njari, Bela

Ključne riječi
Količina mesa; Linija klanja
(quantity of meat; slaughtering process)

Sažetak
U ovom radu utvrđivana je količina mesa u polovicama na liniji klanja klaonice "Zagrepčanka"Zagreb. Službenoj ocjeni svinja na liniji klanja tijekom 1990. godine bilo je podvrgnuto 36.085 svinja. Broj ocjenjenih svinja varirao je od mjeseca do mjeseca, dok je količina mesa u polovicama iznosila oko 40%.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Veterinarska medicina



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Bela Njari (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Fabijanić, Boris
Utvrđivanje količine mesa u svinjskim polovicama na liniji klanja, 1992., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
Fabijanić, B. (1992) 'Utvrđivanje količine mesa u svinjskim polovicama na liniji klanja', diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Fabijani\'{c}, Boris}, year = {1992}, pages = {33}, keywords = {Koli\v{c}ina mesa, Linija klanja}, title = {Utvr\djivanje koli\v{c}ine mesa u svinjskim polovicama na liniji klanja}, keyword = {Koli\v{c}ina mesa, Linija klanja}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Fabijani\'{c}, Boris}, year = {1992}, pages = {33}, keywords = {quantity of meat, slaughtering process}, title = {Assessment quantity of meat of half swine in slaughtering process}, keyword = {quantity of meat, slaughtering process}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font