Pregled bibliografske jedinice broj: 343565
Projektiranje rashladnih komora za svježe meso i mesne prerađevine
Projektiranje rashladnih komora za svježe meso i mesne prerađevine, 2001., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 343565 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Projektiranje rashladnih komora za svježe meso i mesne prerađevine
(None)
Autori
Zmijanac, Siniša
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Agronomski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
23.11
Godina
2001
Stranica
73.
Mentor
Pliestić, Stjepan
Ključne riječi
rashladna komora; meso
(chilling chamber; meat)
Sažetak
Projektiranje rashladnih komora za svježe meso i mesne prerađevine
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Strojarstvo, Poljoprivreda (agronomija), Prehrambena tehnologija