Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 343565

Projektiranje rashladnih komora za svježe meso i mesne prerađevine


Zmijanac, Siniša
Projektiranje rashladnih komora za svježe meso i mesne prerađevine, 2001., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 343565 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Projektiranje rashladnih komora za svježe meso i mesne prerađevine
(None)

Autori
Zmijanac, Siniša

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Agronomski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
23.11

Godina
2001

Stranica
73.

Mentor
Pliestić, Stjepan

Ključne riječi
rashladna komora; meso
(chilling chamber; meat)

Sažetak
Projektiranje rashladnih komora za svježe meso i mesne prerađevine

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Strojarstvo, Poljoprivreda (agronomija), Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Stjepan Pliestić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Zmijanac, Siniša
Projektiranje rashladnih komora za svježe meso i mesne prerađevine, 2001., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
Zmijanac, S. (2001) 'Projektiranje rashladnih komora za svježe meso i mesne prerađevine', diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Zmijanac, Sini\v{s}a}, year = {2001}, pages = {73.}, keywords = {rashladna komora, meso}, title = {Projektiranje rashladnih komora za svje\v{z}e meso i mesne prera\djevine}, keyword = {rashladna komora, meso}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Zmijanac, Sini\v{s}a}, year = {2001}, pages = {73.}, keywords = {chilling chamber, meat}, title = {none}, keyword = {chilling chamber, meat}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font