Pregled bibliografske jedinice broj: 342356
Usporedba dinamičke otpornosti zrna kukuruza u klasičnom i "cooking" postupku
Usporedba dinamičke otpornosti zrna kukuruza u klasičnom i "cooking" postupku, 1993., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 342356 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Usporedba dinamičke otpornosti zrna kukuruza u klasičnom i "cooking" postupku
(None)
Autori
Košćak, Damir
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Agronomski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
08.07
Godina
1993
Stranica
62
Mentor
Pliestić, Stjepan
Ključne riječi
zrno kukuruza; dinamička otpornost; "cooking"
(none)
Sažetak
Usporedba dinamičke otpornosti zrna kukuruza u klasičnom i "cooking" postupku
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Strojarstvo, Poljoprivreda (agronomija)