Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 342356

Usporedba dinamičke otpornosti zrna kukuruza u klasičnom i "cooking" postupku


Košćak, Damir
Usporedba dinamičke otpornosti zrna kukuruza u klasičnom i "cooking" postupku, 1993., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 342356 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Usporedba dinamičke otpornosti zrna kukuruza u klasičnom i "cooking" postupku
(None)

Autori
Košćak, Damir

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Agronomski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
08.07

Godina
1993

Stranica
62

Mentor
Pliestić, Stjepan

Ključne riječi
zrno kukuruza; dinamička otpornost; "cooking"
(none)

Sažetak
Usporedba dinamičke otpornosti zrna kukuruza u klasičnom i "cooking" postupku

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Strojarstvo, Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Stjepan Pliestić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Košćak, Damir
Usporedba dinamičke otpornosti zrna kukuruza u klasičnom i "cooking" postupku, 1993., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
Košćak, D. (1993) 'Usporedba dinamičke otpornosti zrna kukuruza u klasičnom i "cooking" postupku', diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Ko\v{s}\'{c}ak, Damir}, year = {1993}, pages = {62}, keywords = {zrno kukuruza, dinami\v{c}ka otpornost, "cooking"}, title = {Usporedba dinami\v{c}ke otpornosti zrna kukuruza u klasi\v{c}nom i "cooking" postupku}, keyword = {zrno kukuruza, dinami\v{c}ka otpornost, "cooking"}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Ko\v{s}\'{c}ak, Damir}, year = {1993}, pages = {62}, keywords = {none}, title = {None}, keyword = {none}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font