Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 341864

Normizacija kakvoće mesa kunića


Kršinar, Robert
Normizacija kakvoće mesa kunića, 1996., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 341864 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Normizacija kakvoće mesa kunića
(A standardization of rabbit meat quality)

Autori
Kršinar, Robert

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Veterinarski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
27.09

Godina
1996

Stranica
44

Mentor
Njari, Bela

Ključne riječi
Meso kunića; HACCP -koncepcija
(rabbit meat; HACCP-concept)

Sažetak
U okvirima ovog rada prikazani su veterinarsko-sanitarni i ostali higijensko-tehnološki uvjeti klanja i obrade kunića.Prikazani su, također, veterinarsko-sanitarni i ostali pokazatelji procjene higijenske isparavnosti i kakvoće mesa kunića u odnosu na klaoničko iskorištenje (randman)i prinos, pa na sastav i prehrambenu vrijednost kunića.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Veterinarska medicina



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Bela Njari (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Kršinar, Robert
Normizacija kakvoće mesa kunića, 1996., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
Kršinar, R. (1996) 'Normizacija kakvoće mesa kunića', diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Kr\v{s}inar, Robert}, year = {1996}, pages = {44}, keywords = {Meso kuni\'{c}a, HACCP -koncepcija}, title = {Normizacija kakvo\'{c}e mesa kuni\'{c}a}, keyword = {Meso kuni\'{c}a, HACCP -koncepcija}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Kr\v{s}inar, Robert}, year = {1996}, pages = {44}, keywords = {rabbit meat, HACCP-concept}, title = {A standardization of rabbit meat quality}, keyword = {rabbit meat, HACCP-concept}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font