Pregled bibliografske jedinice broj: 341864
Normizacija kakvoće mesa kunića
Normizacija kakvoće mesa kunića, 1996., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 341864 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Normizacija kakvoće mesa kunića
(A standardization of rabbit meat quality)
Autori
Kršinar, Robert
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Veterinarski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
27.09
Godina
1996
Stranica
44
Mentor
Njari, Bela
Ključne riječi
Meso kunića; HACCP -koncepcija
(rabbit meat; HACCP-concept)
Sažetak
U okvirima ovog rada prikazani su veterinarsko-sanitarni i ostali higijensko-tehnološki uvjeti klanja i obrade kunića.Prikazani su, također, veterinarsko-sanitarni i ostali pokazatelji procjene higijenske isparavnosti i kakvoće mesa kunića u odnosu na klaoničko iskorištenje (randman)i prinos, pa na sastav i prehrambenu vrijednost kunića.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Veterinarska medicina