Pregled bibliografske jedinice broj: 333504
Primjena HACCP sustava u proizvodnji sladoleda
Primjena HACCP sustava u proizvodnji sladoleda, 2003., magistarski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 333504 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Primjena HACCP sustava u proizvodnji sladoleda
(Implementation of HACCP quality control in
industrial ice-cream production)
Autori
Srček, Maja
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad
Fakultet
Veterinarski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
22.05
Godina
2003
Stranica
50
Mentor
Njari, Bela
Ključne riječi
HACCP ; Sladoled
(HACCP ; ice-cream)
Sažetak
Bit ovog rada bio je prikazati značenje primjene kontrole sustava HACCP u industrijskoj proizvodnji sladoleda. Rad se temeljio na prikazu proizvodnje sladoleda i primjene sustava HACCP, te izvršenoj kontroli kritičnih točaka.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Veterinarska medicina