Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 333504

Primjena HACCP sustava u proizvodnji sladoleda


Srček, Maja
Primjena HACCP sustava u proizvodnji sladoleda, 2003., magistarski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 333504 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Primjena HACCP sustava u proizvodnji sladoleda
(Implementation of HACCP quality control in industrial ice-cream production)

Autori
Srček, Maja

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad

Fakultet
Veterinarski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
22.05

Godina
2003

Stranica
50

Mentor
Njari, Bela

Ključne riječi
HACCP ; Sladoled
(HACCP ; ice-cream)

Sažetak
Bit ovog rada bio je prikazati značenje primjene kontrole sustava HACCP u industrijskoj proizvodnji sladoleda. Rad se temeljio na prikazu proizvodnje sladoleda i primjene sustava HACCP, te izvršenoj kontroli kritičnih točaka.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Veterinarska medicina



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Bela Njari (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Srček, Maja
Primjena HACCP sustava u proizvodnji sladoleda, 2003., magistarski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
Srček, M. (2003) 'Primjena HACCP sustava u proizvodnji sladoleda', magistarski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Sr\v{c}ek, Maja}, year = {2003}, pages = {50}, keywords = {HACCP, Sladoled}, title = {Primjena HACCP sustava u proizvodnji sladoleda}, keyword = {HACCP, Sladoled}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Sr\v{c}ek, Maja}, year = {2003}, pages = {50}, keywords = {HACCP, ice-cream}, title = {Implementation of HACCP quality control in industrial ice-cream production}, keyword = {HACCP, ice-cream}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font