Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 333324

Primjena sustava HACCP u proizvodnji obarenih kobasica


Bagarić, Jozo
Primjena sustava HACCP u proizvodnji obarenih kobasica, 2003., magistarski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 333324 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Primjena sustava HACCP u proizvodnji obarenih kobasica
(Use of the HACCP in the production of fresh red sausages)

Autori
Bagarić, Jozo

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad

Fakultet
Veterinarski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
04.12

Godina
2003

Stranica
42

Mentor
Njari, Bela

Ključne riječi
HACCP; Obarene kobasice
(HACCP; fresh red sausages)

Sažetak
U okvirima ovog rada analizirana je mikrobiološka čistoća pogona za preradu, te bakteriološka i kemijska ispravnost kobasica. Ocjena higijenske ispravnosti proizvoda obarenih kobasica provedena je sa svrhom provjere djelotvornosti HACCP sustava.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Veterinarska medicina



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Bela Njari (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Bagarić, Jozo
Primjena sustava HACCP u proizvodnji obarenih kobasica, 2003., magistarski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
Bagarić, J. (2003) 'Primjena sustava HACCP u proizvodnji obarenih kobasica', magistarski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Bagari\'{c}, Jozo}, year = {2003}, pages = {42}, keywords = {HACCP, Obarene kobasice}, title = {Primjena sustava HACCP u proizvodnji obarenih kobasica}, keyword = {HACCP, Obarene kobasice}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Bagari\'{c}, Jozo}, year = {2003}, pages = {42}, keywords = {HACCP, fresh red sausages}, title = {Use of the HACCP in the production of fresh red sausages}, keyword = {HACCP, fresh red sausages}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font