Pregled bibliografske jedinice broj: 333324
Primjena sustava HACCP u proizvodnji obarenih kobasica
Primjena sustava HACCP u proizvodnji obarenih kobasica, 2003., magistarski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 333324 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Primjena sustava HACCP u proizvodnji obarenih kobasica
(Use of the HACCP in the production of fresh red sausages)
Autori
Bagarić, Jozo
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad
Fakultet
Veterinarski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
04.12
Godina
2003
Stranica
42
Mentor
Njari, Bela
Ključne riječi
HACCP; Obarene kobasice
(HACCP; fresh red sausages)
Sažetak
U okvirima ovog rada analizirana je mikrobiološka čistoća pogona za preradu, te bakteriološka i kemijska ispravnost kobasica. Ocjena higijenske ispravnosti proizvoda obarenih kobasica provedena je sa svrhom provjere djelotvornosti HACCP sustava.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Veterinarska medicina