Pregled bibliografske jedinice broj: 332143
Mediterranean Food, Concepts and trends, Proceedings of the 5th International Etnological Food Research Conference, Dubrovnik, 27 September - 3 October 2004, ed. Patricia Lysaght and Nives Rittig-Beljak, Institute for Ethnology and Folklore Research, Ethnographic Museum, Zagreb, 2006, (biblioteka Nova etnografija)
Mediterranean Food, Concepts and trends, Proceedings of the 5th International Etnological Food Research Conference, Dubrovnik, 27 September - 3 October 2004, ed. Patricia Lysaght and Nives Rittig-Beljak, Institute for Ethnology and Folklore Research, Ethnographic Museum, Zagreb, 2006, (biblioteka Nova etnografija) // Narodna umjetnost : hrvatski � opis za etnologiju i folkloristiku, 43 (2006), 2; 193-194 (podatak o recenziji nije dostupan, prikaz, ostalo)
CROSBI ID: 332143 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Mediterranean Food, Concepts and trends, Proceedings of the 5th International Etnological Food Research Conference, Dubrovnik, 27 September - 3 October 2004, ed. Patricia Lysaght and Nives Rittig-Beljak, Institute for Ethnology and Folklore Research, Ethnographic Museum, Zagreb, 2006, (biblioteka Nova etnografija)
Autori
Ivanišević, Jelena
Izvornik
Narodna umjetnost : hrvatski � opis za etnologiju i folkloristiku (0547-2504) 43
(2006), 2;
193-194
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, prikaz, ostalo
Ključne riječi
mediteranska prehrana
(mediterranean food)
Sažetak
Prikaz zbornika radova s kongresa
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Filologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
189-1890667-0660 - Kultura prehrane u ozračju društvenih promjena 20. i početka 21. stoljeća (Belaj, Melanija, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Institut za etnologiju i folkloristiku, Zagreb
Profili:
Jelena Ivanišević
(autor)