Pregled bibliografske jedinice broj: 328418
Kontrola kakvoće obarenih i polutrajnih kobasica
Kontrola kakvoće obarenih i polutrajnih kobasica, 2002., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 328418 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Kontrola kakvoće obarenih i polutrajnih kobasica
(Quality controle of the cooked and semi-life sausages)
Autori
Lelas, Slađana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
Podatak o recenziji nije dostupan
Godina
2002
Stranica
66
Mentor
Šatović, Viktor
Ključne riječi
kakvoća; mast; nitriti; obarene kobasice
(cooked sausages; fat; nitrites)
Sažetak
U okviru monitoringa efikasnosti provođenja HACCP sustava, vršena je sustavna kontrola kakvoće gotovih proizvoda obarenih i polutrajnih proizvoda jednog proizvođača.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
3S/02
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Viktor Šatović
(mentor)