Pregled bibliografske jedinice broj: 327947
Sustav kontrole kvalitete u industriji za preradu mesa
Sustav kontrole kvalitete u industriji za preradu mesa, 2002., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 327947 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Sustav kontrole kvalitete u industriji za preradu mesa
(Quality control system in meat processing industry)
Autori
Gumhalter Karolyi, Lada
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
10.10
Godina
2002
Stranica
141
Mentor
Petrak, Tomislav
Ključne riječi
HACCP; meso; prerada; monitoring; ATP bioluminiscencija
(HACCP; meat; processing; monitoring; ATP bioluminiscence)
Sažetak
U radu su istraživani sustav kontrole kvalitete (HACCP) u industriji za preradu mesa i metode monitoringa. Cilj rada bila je analiza rizika i kritičnih kontrolnih točaka (KKT) te utvrđivanje kritičnih granica u monitoringu, kao i procjena uspješnosti primjene brze analitičke metode mjerenja ATP bioluminiscencije kao alternativne metode u monitoringu.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
10M/02
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb