Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 327947

Sustav kontrole kvalitete u industriji za preradu mesa


Gumhalter Karolyi, Lada
Sustav kontrole kvalitete u industriji za preradu mesa, 2002., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 327947 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Sustav kontrole kvalitete u industriji za preradu mesa
(Quality control system in meat processing industry)

Autori
Gumhalter Karolyi, Lada

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
10.10

Godina
2002

Stranica
141

Mentor
Petrak, Tomislav

Ključne riječi
HACCP; meso; prerada; monitoring; ATP bioluminiscencija
(HACCP; meat; processing; monitoring; ATP bioluminiscence)

Sažetak
U radu su istraživani sustav kontrole kvalitete (HACCP) u industriji za preradu mesa i metode monitoringa. Cilj rada bila je analiza rizika i kritičnih kontrolnih točaka (KKT) te utvrđivanje kritičnih granica u monitoringu, kao i procjena uspješnosti primjene brze analitičke metode mjerenja ATP bioluminiscencije kao alternativne metode u monitoringu.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
10M/02



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Tomislav Petrak (mentor)

Avatar Url Lada Gumhalter Karolyi (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Gumhalter Karolyi, Lada
Sustav kontrole kvalitete u industriji za preradu mesa, 2002., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Gumhalter Karolyi, L. (2002) 'Sustav kontrole kvalitete u industriji za preradu mesa', magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Gumhalter Karolyi, Lada}, year = {2002}, pages = {141}, keywords = {HACCP, meso, prerada, monitoring, ATP bioluminiscencija}, title = {Sustav kontrole kvalitete u industriji za preradu mesa}, keyword = {HACCP, meso, prerada, monitoring, ATP bioluminiscencija}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Gumhalter Karolyi, Lada}, year = {2002}, pages = {141}, keywords = {HACCP, meat, processing, monitoring, ATP bioluminiscence}, title = {Quality control system in meat processing industry}, keyword = {HACCP, meat, processing, monitoring, ATP bioluminiscence}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font