Pregled bibliografske jedinice broj: 327539
Statistička obrada utjecaja elemenata scuffinga u pivovari
Statistička obrada utjecaja elemenata scuffinga u pivovari, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 327539 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Statistička obrada utjecaja elemenata scuffinga u pivovari
(Statistical analysis of scuffing factor's influence in brewery)
Autori
Hihlik, Krešimir
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
Podatak o recenziji nije dostupan
Godina
2002
Stranica
34
Mentor
Bauman, Ingrid
Ključne riječi
scuffing; faktorski planovi
(scuffing; factor plans)
Sažetak
Scuffing je trošenje boce u procesu punjenja i cjelokupnog njenog korištenja. Ovo istraživanje je orijentirano na problem scuffinga u Daruvarskoj pivovari. Cilj je utvrditi faktore scuffinga, njihovu značajnost i moguće mjere smanjenja.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Biotehnologija
Napomena
117/02
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Ingrid Bauman
(mentor)