Pregled bibliografske jedinice broj: 327189
Procjena kvalitete dehidratiranih juha
Procjena kvalitete dehidratiranih juha, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 327189 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Procjena kvalitete dehidratiranih juha
(Quality assessment of dehydrated soups)
Autori
Zorko, Emilija
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
10.10
Godina
2002
Stranica
62
Mentor
Banović, Mara
Ključne riječi
dehidratirane juhe; mononatrijev-glutaminat; sušeno povrće; mesni ekstrakt
(dehydrated soups; monosodium-glutamate; dryed vegetable; meat extract)
Sažetak
U radu je praćena kvaliteta dehidratiranih juha tijekom procesa proizvodnje. Za ovo istraživanje odabrano je šest vrsta dehidratiranih juha s pripadajućim koncentratima za njihovu pripremu. Dobiveni rezultati su pokazali visok stupanj kvalitete ispitivanih proizvoda.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
115/02