Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 327189

Procjena kvalitete dehidratiranih juha


Zorko, Emilija
Procjena kvalitete dehidratiranih juha, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 327189 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Procjena kvalitete dehidratiranih juha
(Quality assessment of dehydrated soups)

Autori
Zorko, Emilija

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
10.10

Godina
2002

Stranica
62

Mentor
Banović, Mara

Ključne riječi
dehidratirane juhe; mononatrijev-glutaminat; sušeno povrće; mesni ekstrakt
(dehydrated soups; monosodium-glutamate; dryed vegetable; meat extract)

Sažetak
U radu je praćena kvaliteta dehidratiranih juha tijekom procesa proizvodnje. Za ovo istraživanje odabrano je šest vrsta dehidratiranih juha s pripadajućim koncentratima za njihovu pripremu. Dobiveni rezultati su pokazali visok stupanj kvalitete ispitivanih proizvoda.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
115/02



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Mara Banović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Zorko, Emilija
Procjena kvalitete dehidratiranih juha, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Zorko, E. (2002) 'Procjena kvalitete dehidratiranih juha', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Zorko, Emilija}, year = {2002}, pages = {62}, keywords = {dehidratirane juhe, mononatrijev-glutaminat, su\v{s}eno povr\'{c}e, mesni ekstrakt}, title = {Procjena kvalitete dehidratiranih juha}, keyword = {dehidratirane juhe, mononatrijev-glutaminat, su\v{s}eno povr\'{c}e, mesni ekstrakt}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Zorko, Emilija}, year = {2002}, pages = {62}, keywords = {dehydrated soups, monosodium-glutamate, dryed vegetable, meat extract}, title = {Quality assessment of dehydrated soups}, keyword = {dehydrated soups, monosodium-glutamate, dryed vegetable, meat extract}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font